cassano71 Creative Commons License 2017.07.01 0 0 7945

Fel lehet férni, ha lekésed amelyikre a jegyed szól felengednek simán a következőre vagy akár fordítva is, az előzőre is ha hamarabb vagy ott amennyiben van rajta hely.

Előre vegyél jegyet rá mindenképpen a neten, minél előbb veszed annál olcsóbb lesz. 

http://www.easybus.com/en/london-stansted

 

Ne zavarjon hogy Easybus az oldal, ez valójában a National Express, azt is keresd majd, nagy fehér buszok, piroskék logóval.

A gond ezekkel az NE buszokkal alapvetően a dugók miatti kiszámíthatatlan késések + az, hogy ha nem a Victorián szállsz fel kifelé a reptérre hanem valami egyéb ( főleg ha minél későbbi ) megállóban akkor előfordul, hogy szimplán nincs hely már hiába arra szól a jegyed és nem visz el. 

Igazából befelé mondom nincs gond, kifelé mikor időre megy az ember a géphez és késik a busz, nem jön, nincs rajta már hely stb. az kellemetlen lehet. Nem mindig van ilyen, de előfordul, korábban sokat írtunk róla itt a topikban.

Én a vonatot azaz a Stansted Express-t javaslom, mondom ezt úgy, hogy én is csak októberben fogok rajta ülni először:-) Mivel én LTN-re szoktam repülni nem STN-re, onnan meg a National Expresszel jövök be mindig, de most STN-ről fogok hazajönni kivételesen.

Ez a Stansted Express £ 7 / irány ha jó előre veszed, annyit bőven megér azt mondom.

 

Előzmény: niagia (7943)