VPP. Creative Commons License 2017.06.28 0 0 6424

Nekem van párkapcsolatom, együtt is élünk.

Az idegenekkel nagyon nem vagyok el, szorongok, félek, hülyén viselkedek, nem merek beszélgetni stb., kerülöm is az új helyzeteket, de a régi ismerősökkel sem szeretek találkozni, kivéve azokat akikkel haveri, vagy baráti viszonyban vagyok. 

Ha egy emberrel kell együtt lennem és már régebben ismerem az nem okoz gondot általában, kivéve,ha nagyon más típus mint én. 

Kevés kapcsolatom volt, sokszor nem hittem el,hogy a nők tényleg közelednek , akkor sem amikor egyértelmű volt,

azt gondoltam,hogy áá az nem lehet, ez a 0 önértékelés miatt van.

 

Amikor nagy adagban szedtem antidepit, mármint a mostaninál is többet akkor kicsit csökkent a szocfób, de mindig megmaradt. 

A megszokott kiszámítható helyzeteket szeretem. 

A libidó növekedést csak akkor éreztem kifejezetten, amikor teljesen leálltam egy épp aktuális antidepresszánssal , de szinte egy időben nagy rosszul is lettem mentálisan....Nem mindenkinél okoz ilyen gondot a gyógyszer. Van olyan ismerősöm aki elég nagy adagot is szed + nyugtatót és nincs neki gondja. 

Egyszer olvastam,hogy vannak olyan eseti tabletták is amik a szerotoninra  úgy hatnak,hogy átmenetileg javul a libidó stb. és

nem viagra, vagy ilyesmi, de ezt csak egyszer régen olvastam nem nagyon emlékszem rá, abban sem vagyok biztos,hogy megbízható info. volt.

Az is lehet,hogy túl fontosnak tartod a befejezést és ettől a görcsöléstől nem sikerül. 

 

Előzmény: Keflavik89 (6422)