Lackóbá Creative Commons License 2017.06.26 0 0 139808

Sziasztok!

 

A segítségeteket szeretném kérni. Én vagyok a megtestesült hobbiasztalos.

Folyamatosan készülnek a kisebb nagyobb bútorok szigorúan hobbi célból, és könnyen elérhető (olcsó) anyagokból. És kezdett megjönni az igény, hogy eggyre szebb legyen a végeredmény.

Szeretnék vásárolni egy vastagoló gyalugépet (de inkább kombináltat) és itt akadtam meg rendesen.

A legfőbb problémám, hogy nincs 380 az albérletben és nincs is rá esély, hogy meg tudjuk oldani. Így kiestek a régi házi barkács megoldások amivel tele van a jófogás.

A 220-as gépek közül amiket találok vagy a nagyon alját képviselik a belevetített minőségnek (Kraft&Dele ) vagy elég drága ahhoz, hogy laikusként ne tudjam eldönteni, hogy a minőséget fizetem meg vagy a márkát.

 

Egy Hyundai HYD-10 -et néztem ki, ami árban jó lenne és picit a márka is jobban vonz mint a Güde. Hyundai gérvágóm és felsőmaróm van, amik szépen végzik a dolgukat.

Na most az van, hogy míg új addig biztos szép, de mi történik némi használat után. Ebben szeretnék segítséget kérni.

Illetve abban, hogy 100e körül tudok-e venni olyan gépet amire azt mondjátok hogy kiszolgál egy hobbifelhasználót, és 3 alkalom után nem kell műanyagot heggeszteni, mert egy pöcök letört.

 

Egyáltalán érdemes gépet venni ebben az árkategóriában? Ha nem akkor inkább elviszem havonta azt a pár gyalulnivalót asztaloshoz én meg csak összeépítem.

 

Minden tanácsot/véleményt elfogadok.

 

Köszönöm

L