voltbull0 Creative Commons License 2017.06.25 0 0 25133

Patika van. A kinti árak négyszereséért árul mindent.

Orvossal nem találkoztam,de-mint írtam volt- nem lettünk betegek.

Van egy Clinic feliratú helyiség,de sem be sem kimenni nem láttam senkit.

Magyar nyelvű asszisztencia egy Mohamed nevű arab fiatalember,aki tökéletesen felmondja a magyar leckét az erősen túlárazott fakultatív programokat illetően, egyébként nincs képben semmivel kapcsolatban,ami hasznos lenne a turistáknak.

A nejem ki is volt akadva a hurghadai Grand-hoz képesti első reggeli összejövetellel való összehasonlításban pedig az is erősen businesswise volt.

Én fejős tehén akciót éreztem a segíteni akarás helyett.

Pl - mint írtam reggel 9h-ra tenni a megbeszélést,amikor sokan hajnali 3h-kor kerültek ágyba minimum az utasok semmibevétele.

Lényeg,h minél több fakultatívat el lehessen adni, "The rest is silent."

Tisztaság:

40-42C volt/van.

 Bottle-neck Nehezen mossák a poharakat. Lehet tényleg azért nem lett bajunk,m tényleg nem ittunk semmit a parton!

Persze mélymagyarjaink nem hagyták ki aztán hozzájuk képest a murányi ló székrekedéses állatnak bizonyult volna...

Apropó "mélymagyar"!

Hát - talán az olcsóság okán olyan,de olyan mélymagyarok is keveredtek az ottlévők közé,h néha Bárándy Pétert idézve "égett az arcom",amit a medencénél műveltek.

Más.

Mélymagyarlány a szomszéd ( teljesen üresen álló) hotel mólójára kimenvén még véletlenül sem a normális lejárót használta - miért is tette volna? - hiszen akkor talán elkerülte volna a tűzkorallal való találkozást!

Így meg az otttartózkodása további napjain sántított , bár sebét jól takarta a lábát borító alig néhány négyzetméteres tetoválás. A lány életkora kb 25-28 év.

Persze ez is orvosi beavatkozást igényelt.

Lehet,h én vagyok konzervatív,m pl-ul ki nem állhatom ha mélymagyarjaink a medencében fél és egész részegen üvöltöznek s a kint vett kártyájuk okán mutogatják ,h épp hová vitte őket a jósorsuk.

Ilyen pl.

"Te figyi , nézd itt vagyunk, Itt ám! Itt én hamburgert eszek hamburgerrel ( szerintem fogalma sem volt ,h Kabos Gyulára hajazva mondta ezt) " A másik én ezeket a tengerben egyszer sem láttam,de annál inkább a medence melletti bárpultnál.

Oroszokat Putyin nem engedi,de a mi mélymagyarjaink bepótolták a tátongó űrt...

 

Ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat s fogunk menni ismét immár sokadszor...

Előzmény: andi.x (25127)