Sheme Creative Commons License 2017.06.25 0 0 11458

Általában gyorséttermek vannak, majdnem ugyan azok, mint itthon, csak a méretek különböznek egy "kicsit".

 

Például az Árkádban lévő gyorsétterem-kör, ott lent, nagyjából egy box-nak felel meg a DMallban.

 

Természetesen van iráni, iraki, görög, olasz és még ki tudja mennyi féle-fajta kaja, többnyire sült krumplival és üdítővel.

 

20AED a KFC-ben a nagyobb twister, a "normál" úgy 12, szóval nagyjából olyanok az árak, mint itthon, talán átszámolva 200-300Ft-tal magasabbak.

 

A félliteres palackos víz a sarki üzletben 1AED, szóval nem egy égbe kiáltó ár. A kartonos, 6db-os másfél literes víz, emlékeim szerint 10AED, vagy alatta. Van tusfürdő 5-25AED között.

Amit érdemes kint megvenni, az a 80+ faktoros naptej. 27AED volt, és Sunbreaker-nek, vagy minek hívták.

 

Ami meglepő lesz, az a kávé, kapucsínó, stb. Az drágább, mint a nagy twister menü a KFC-ben - igaz, nem a gyerekméretet ittam, hanem a Ventit. Ugyan úgy van Costa, Star Bucks Caffe, mint itthon, viszont ízre sokkal jobb, mert arabica kávéból csinálják. Nincs az a fanyar utóíze, lágyabb, selymesebb. Mindegy, majd kipróbálod.

 

(Ja, a Ferrari World-ben a 3D-s szimulátor 30AED, és csak automata váltós a szimulátor, nincs kézi váltó. 25AED az elektromos gokart, azt is érdemes kipróbálni! A turbo twister, vagy mi a neve, meg csavarodik az égbe, jó móka - ingyenes, akár csak a Flying Fortress. A Formula Rossa akkor nem üzemelt, de ha lehet próbáld ki, kíváncsi vagyok a véleményedre.)

Előzmény: Milanfan1 (11456)