Buszos166 Creative Commons License 2017.06.25 0 0 29493

Szia! Köszönöm a lehetőség felkínálását, de maradok most már az Imi motoros elektromos kapánál. Akár sikerül most a jövő héten megvenni akár nem, majd csak később akadok rá.

Ezekkel híresen nincs, nagyságrendileg 100-ad annyi baj sem, mint egy (gyárilag), nem túl sikeres benzinessel (ami- valljuk be ezért ilyen olcsó).

Na persze ott a kábel, amit húzogatni kell. Na és. Időm van, a konyhakert nem nagy, áram mindig van. Sok mindent nem kell állítgatni egy elektromos motornál, ha véletlenül valami gebasz van, fillérekből kijön az alkatrész. Az áram fogyasztás- kapálás/óra/Ft, meg a benzinhez viszonyítva elenyésző. Nyár után letakarítom, elteszem, - tavasszal előveszem és már kapálok is.

Egyesegyedül a kábel(esetemben kb. 60m) + vízhatlan lengő csatlakozópár,- az, ami előzetes befektetés és nincs gondom üzemanyagra többé és még környezet barát is lehetek. Még vasárnap - ünnepnap is kapálhatok ha úgy tetszik kedvem. Senkit nem zavarok a hangoskodással és a benzin/(keverék) bűzzel.

Elnézést kérek a benzines kollégáktól, nem le degradálni akarom a kőolaj származékos kapákat.

Csak én menekülök a robbanó motorosoktól, 50 éves gk. vezetői múltammal. Elég volt az egykor imádott benya szagból.

Mostantól az autónkat sem én vezetem, (saját sofőröm van, -az asszony), ha csak nem muszáj. Élvezem, hogy a mittfárer ülésből nézegetem a tájat, bárhova megyünk.

Na meg az sem utolsó szempont, hogy ihatok egy jó kis hűvös söröcskét, ebben a döglesztő forróságban. Egészségetekre.

Előzmény: Zoltán Kocsis (29486)