Konrad Creative Commons License 2017.06.24 -1 2 18729

Azt hiszem, valahol eltévedtél. Senki, sehol nem mondta itt a fórumban azt, hogy az új lakóknak legyen infrastruktúra, a régieknek meg ne. Csak te feltételezed ezt, mindössze két ok miatt:

- nem akarjuk itt többen a mobilgátat

- kijavítottunk az új lakóparkok mérete és emberi befogadása kapcsán.

 

Még csak utalni se utalt senki, hogy nem kellene az önkormányzatnak összekapnia magát a kerületben. Sőt, azt sejtem, viszonylag alacsony a Bús Balázsra szavazók aránya a rendszeres résztvevők között itt a topicban.

 

Naná, hogy kell máshol is infrastruktúra. Naná, hogy sokkal többet kellene foglalkoznia a kerületnek a környezetvédelemmel, a környezet rendben tartásával. Sőt, tovább megyek: szívesen támogatok ilyen törekvéseket! Mond, hova álljak, mond, hol kell aláírni.

 

Másrészt, azt sem szeretnénk, hogy egy élő, működő, és nem utolsó sorban népszerű környezetei elemet teljesen tönkretegyenek. Mert a Rómaival az lesz, ha megvalósul a mobil gát. Ó, szép lesz az, messziről! Mint a túlpart, ahol fákat vágtak ki, hogy sétányt építsenek (Nooormális???). Lesz majd itt is csodás falanszter, éppen csak senki nem akarja majd használni, mert élhetetlen lesz. Fa, az nem lesz, mert nem lehet, csak tisztes távolban, vagy maximum olyan alacsony, ami már majdnem bonsai. Mi most aktuálisan ezt a változtatást szeretnénk megakadályozni. Főleg azért, mert ha egyszer tényleg elkezdik, akkor már nem lehet mit csinálni. És akkor nem fog segíteni egy "bocsi, tévedtem, mégse olyan jó ez". :(

 

Mindezek után, amiket írsz, tényleg lehetne sokkal visszafogottabb, érthetőbb, és nagyon örülnék, ha megtisztelnél annyival bennünket, hogy legalább egyszer elolvasod az elküldés előtt, amit leírtál. (Vagy ha diszlexiás vagy, akkor jelezd, és elnézést, ha bántottalak miatta.) De talán a pontosabb mondatokkal, a kevesebb személyeskedéssel, és némi empátiával könnyebb lenne a társalgás.

Előzmény: kata31wiederkehr (18727)