Mazsola0070 Creative Commons License 2017.06.24 -2 2 23631

"Aki azt gondolja, hogy őt a pék, a hentes, meg mindenki rosszul kezeli, csunyán néz rá, letegezi, stb. az elgondolkozhatna, hogy nem magában kellene-e keresnie a hibát."

 

Jó, akkor ezúton kérek elnézést attól a fiatal csávótól, aki "köszönésképpen" letegezett és hülyének nézett Gál sztárfőhentes nagyságos és méltóságos úr boltjában, a hiba csak bennem van, én mulasztottam el megnevelni a csávót, hogy hogyan kell beszélni egy 30 évvel idősebb emberrel, pláne, ha még vevő is.

 

Továbbá elnézést kérek Gál főtulajdonos főhentestől, amiért tulajdonosként nem követeli meg az alkalmazottaitól, hogy minden vevővel tisztességesen beszéljenek, ezért is kizárólag én vagyok a hibás.

 

Elnézést kérek továbbá az általam "igaztalanul" megvádolt (értsd: hazudtam) Lipóti Pékség alkalmazottaktól, csak én tehetek róla, hogy a nagyrabecsült alkalmazott hölgyeket megzavartam a magánbeszélgetésükben (amit ezúton is külön sajnálok, belátom, nagy egy tahó vagyok, hogyha bemegyek egy boltba, 2 perc után kérdően ránézek az eladó hölgyre, hogy nem szolgálna-e ki, nem lett volna szabad, ha a barinővel való csevej 20 percig tart, hát addig tart).

 

Továbbá azért is csak és kizárólag én vagyok a hibás, hogy az eladó csávó egy termék után való érdeklődésemre tahó módon beszólt nekem.

 

Igen, mindenért csak én vagyok a hibás, mea culpa, hogy betértem ezekbe a boltokba és bunkó módon tisztességes, normális stílusú kiszolgálást vártam.

 

Még egyszer elnézést ezért a súlyos tévedésemért. 

Előzmény: Boszorka (23621)