csip.csiripp Creative Commons License 2017.06.22 -1 1 15152

Emlékszem, hogy tárgyaltuk ezt a telt nős topikban, de senki nem mondott neked ilyeneket, maximum te értelmezted így (vagy rosszul emlékszem, de azt biztos, hogy én nem írtam neked semmi bántót). Én speciel csak annyit mondtam, hogy nagyon ritka az, ha egy izmos férfi kifejezetten telt, duci nőt keres, tehát ne lepődj meg, ha nem nagyon fogsz párt találni. Az ilyen pasik jórészt a testükkel szintén törődő, sportos, jó testű nőket választanak. Illetve, hogy talán érdemes lenne először az ember személyiségét megismerni és aztán a külsőre koncentrálni, de tudom, hogy ez nagyon kevés embernek megy, csak hát én így vagyok beállítva, nekem a külső alapján beleszeretés, megkívánás egyszerűen nem megy. Igaz, én magamat sem a testalkatom alapján határozom meg, nem gondolom, hogy csupán egy testalkat vagyok és az alapján kéne eldöntenie egy férfinek, hogy tetszem-e neki vagy sem.

 

Senki nem bántani akart, én pláne nem, utálok megbántani bárkit is, csak a realitást mondtuk el. Legalábbis remélem, hogy nem vetted bántásnak.

Mivel nem is ismerjük a kinézetedet, fogalmunk se lehet, hogy mennyire vagy szép vagy nem szép, tehát ilyet fölösleges is lenne írni, hogy örülj, ha rád néznek.

Előzmény: choova (15151)