Kismacs34 Creative Commons License 2017.06.21 0 1 16149

Szia Juno!

 

Korábban írtam róla, bemásolom:

 

Nemrég beszéltem egy sorstársunkkal aki anti-reflux műtéten esett át 4 éve.

A műtétet Debrecenben a Kenézy kórházban végezte el Dr. Bokor László adjunktus, aki talán a legnagyobb gyakorlattal rendelkezik az laporoszkópiás anti-reflux műtétekben.

A hölgy azóta is elégedett, azt mondta az első hat hét volt nehezebb, de utána egyre könnyebb volt nyelni és fokozatosan múltak el a panaszai. Nem volt nyelőcsőből hányás,inkább csak öklendezés. Gyógyszert nem szed, 3 év után egyáltalán nincs gondja a nyeléssel sem.

Neki nem volt rekeszsérve, viszont olyan szinten nyitott volt a gyomorszáj, hogy a sav tüdejébe, fülébe...stb. is befolyt és nagy fájdalmakat okozott neki. Gyógyszerek nem használtak. Egyébként egy ülésben volt epeműtéte is, így 4 órás volt a műtét. Az utána következő két napon nagyon fájt, ott ahol műtötték (a rekesznél) de utána ez is szépen csillapodott.

Szóval teljesen panaszmentes, azóta megszülte második gyermekét is. Bokor László doktor úrról nagyon jó véleménye van. Azt mondta hogy rendkívül fontos hogy a műtétet tényleg olyan doktor csinálja aki nagy gyakorlattal rendelkezik és sem nem túl szűk se nem túl tág mandzsettát alakít ki.

Itt a fórumon egy másik lányt is ő műtött, aki szintén elégedett.

Illetve a hölgy ismer még két másikat akit szintén a doktor műtött és ők is elégedettek.

A műtét egyébként TB támogatott.

Előzmény: _juno_ (16144)