nano123 Creative Commons License 2017.06.21 0 0 966

Hi, csak sikerült megszülni a dolgot félig meddig :)

otp levél:

"Amerikából történő USD utalás esetén bankunk köztes bankja a J.P.Morgan Chase Bank, menlynek SWIFT kódja:  CHASUS33"....."

amennyiben az indító fél nem vállalja az idegen banki költséget, abban az esetben az Ön számlájáról kerül levonásra, ennek megfelelően kevesebb összeg érkezik majd a számlájára. Bankunknak azonban nincs információja az idegen banki költségekről, mert ezek a díjak minden banknak a saját Hirdetményében szerepelnek"....

Jelen hatályos Hirdetmény a Lakossági fizetési számlák (bankszámlák) kamatairól és díjairól, melyet honlapunkon a 

https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/LAK_Bankszamlak_H_20170405.pdf  / oldalon találhat meg, melynek 3. oldalán a -- Jóváírások, Készpénzbefizetés -- címszó alatt. Amennyiben deviza számlára érkezik a bankon kívüli utalás, és a számla pénznemével egyező devizában, abban az esetben az átutalások jóváírása --- EUR 100-ig díjmentes, EUR 100 fölött 0,50 EUR (kedvezményes díj esetén -- A díjkedvezményt, mentességet a Bank visszavonásig, de legkésőbb a KSH (Központi Statisztikai Hivatal) 2017. évi infláció közzétételét követő 2. hónap első napjáig biztosítja), normál díj esetében pedig 5.00 EUR."  

 

Ennyi...