Kempingez Creative Commons License 2017.06.20 0 0 17771

A lényeg az volt hogy legyen helyünk, különben mehettünk volna tovább, egy  másik kempinget keresni. Amit gondolom te sem szivesen tennél főleg szerelvénnyel. Egyébként is a Lidó volt a kedvenc helyünk, és eleve oda indultunk, közel 300 kilométer levezetése után, örül az ember hogy ha kiszálhat az autóból. Nem azt firtatja hogy ki miért akar segíteni. Eleve tudtuk már előző évekről, hogy valamiképpen benne van Miklós a kemping bizniszben. Miért lett volna az nekem jobb, ha a recepciós elküld hogy nincs hely? 

Másrészt, ha csak mint üdülővendég segített volna, az még inkább értékelendő.

Akkora sérelem nem érheti az embert, hogy egy már eltávozott, magát megvédeni nem képes embert, szubjektív okok miatt negatívan tüntessen fel a nagy nyilvánosság előtt. Ennek semmi értelme, szerintem. 

A Lidó jövője most itt a tét, és azon több ezer ember, nyaralása  aki visszajáró vendég volt évről évere sőt évtizedeken átívelve. 

 

Más, olyan kempingbe ahol az autóm nem lehet néhány méteren belül a lakókocsim, vagy főleg a sátramtól nem is mennék. Nem mert féltem, de részét képezi a "táboromnak",  ne kelljen már minden cuccot kipakolnom belőlle. Vagy ha kell valami, kilométert gyalogolni érte. Eleve ha kifizetem a parcellát, akkor annak az árában, és a funkciójában benne van az, hogy ott lehet az autóm. 

 

 

Előzmény: kata31wiederkehr (17767)