HPEx20i16v Creative Commons License 2017.06.19 -2 1 140150

Mikor mondtam itt Nektek, hogy idén akkor nem megyünk...és győzködtetek...hát a hétvégén meggondoltuk magunkat. Max annyi a probléma, hogy nekem itthon minden pénteken az egyik melómnál meg kell jelenni, egészen augusztus végéig, fiúnknak meg szeptember elején indul az ovi, így augusztus közepe és szombattól csütörtökig. Ahhoz képest, hogy nem mentünk volna, eléggé hosszú idő lesz :D

Ismét Makarska, ezúttal szálloda. Október végén jön a baba, ott a kis törpénk is, nem igazán menne apartman. Még a Hotel Meteor és a Hotel Park között próbálok választani, de a héten le akarom foglalni.

Azért ez a kettő, mert mindegyik eléggé jó hely(nek tűnik), van közvetlenül mellette strand szakasz (a Brela-i nyaralásból kiindulva gyereknek tökéletes, nekünk meg ő a fontos), a belváros meg közel van (igaz, hogy lehetne félpanzióval, de azért vannak jó kis éttermek a belvárosban, meg a sétát, meg a fagyki...)...kvázi autót nem is kellene közben használni...nem mintha ez zavarna, de így több idő marad a nyaralásra.

Gondolkodtam még a Biokovo-ban (nagyon jó az étterme), de az meg a kikötőben van, így délelőtt kocsiba becuccolni, strandra ki...sok idő.

Ha van valakinek bármilyen élmény ezekkel a hotelokkal kapcsolatban, arra kíváncsi lennék.