ibi43 Creative Commons License 2017.06.15 0 0 20376

Hú, felhergeltem magam. Nem értem milyen szisztéma szerint pontozgatnak.

Azt hiszem itt olvastam, h valamelyik társunknak p,sch-ja van, D kategóriát kapott. Van még ehhez más betegsége is? 54-ik éves ismerősöm bip.aff. zavarral, ami azért kissé enyhébb mint a p.sch, hozzá valami idegzsába és magasvérnyomás jött még, véglegeset kapott.

Nekem p.sch, amire ló adagnyi gyógyszert szedek, mellé elég komoly izületi és porcokat érintő valamint egyéb szervi betegségek, 14 féle gyógyszert szedek, C2-t kaptam.

Nem szeretnék irigynek tűnni, de ha a házi orvosomtól kezdve a reumatológusig mind elmondják, h a p.sch nem gyógyítható, max. szinten tsrtható, akkor miért hívogatják folyamatosan vissza az embert?

Az a színt is milyen már? Állandó tompaság, lassúság, topogás, ráadásul sokszor a bevett gyógyszer ellenére is hanghallás, hallucináció....

A legszörnyűbb, hogy a gyógyszerek miatt az ember arca úgy néz ki, mintha szellemi fogyatékos lenne, a szemei meg mintha épp akkor ébredt volna fel.

Azt meg már kár is említeni, bárhová menj, boltba, hivatalos helyre, de akár egy idegorvoshoz szédülés mistt, amikor rá néznek az emberre, lerí róluk, hogy idiótának tartanak.