Párizs73 Creative Commons License 2017.06.14 0 0 57170

exlexman 2013.05.01

0 0 488

http://www.youtube.com/edit?video_id=wPRZI9eylvU

Ez a Sunrider? 

A videó 1994.április 03-án készült az első SUNRIDER magyar meetingen. A videót készítő és később 9797 sz.QL.Associate Director a mai napig, egyetlen forint jutalékot sem kapott a SUNRIDER Magyarországtól. Történt ez annak elllenére, hogy nem zárták ki de soha nem akarták kifizetni, miközben publikus email cime, telefonsáza, bárki számára elérhető.

A videó azon az első magyar SUNRIDER termékforgalmazói meetingen készült amit a 9797 sz. forgalmazó irodájában és költségén tartott meg szponzora Havasy Viktor. A videó eredeti felvétel! A videó 20. percétől kiderül, hogy a mélyen elhallgatott tény igaz:Havasy Viktor a 20 perctől beszél a magyarországi nyitásról és a 21 percben pedig arról, hogy "ez a kis csapat aki itt van a szobában el kezdheti a termékek terjesztését" ...és a tényekről a www.sunridercase.com weboldalon olvashat bővebben.

A videó teljes egészében magán tulajdon és a közléséhez csak előzetes írásos engedély birtokában járulok hozzá.

A Sunrider Magyarország /Sunrider Hungary / épületén látható reklám felírat a 9797 számú termékforgalmazó saját szellemi alkotása, design terve, kivitelezése és személyes alkotása! Minden elemét kézi munkával, un. gravírozással hozta létre és szerelte fel, Sztruhala Szilveszter (Sunrider Hungary Ügyvezető Igazgató ) szeme láttára. Gyakorlatilag a Sunrider mai napig, minden percben élő kapcsolatban van a 9797 számú termékforgalmazóval!  A Sunrider embléma fennen ragoyog több mint 15 éve, mert oda tette a Váci út 99-re a 9797-es termékforgalmazó! Kellően mutatja azt, mekkora kárt okozott a Sunrider... 

Ezek kinyirták a dr.Telkes Józsefet aki az egyik legnagyobb forgalmazói hálózattal rendelkezett, mert Chen asszony szava olyan mint a kutya hasmenése, vagy a falra hányt borsó! Híg és semmitmondó! Ez a cég érdekes koncepcióval indult, láthatóan feledékenyek is kissé. Egy kissé elgondolkodtató, hogy erről mára már senki nem is kar olvasni sem: http://www.casewatch.org/doj/chen/plea.shtml

Tei-Fu Chen, 49; his wife, Oi-Lin Chen, 46; and their wholly owned herbal product company, Sunrider Corporation, pleaded guilty late this afternoon in United States District Court in Los Angeles.

Mr. Chen, of Palos Verdes Estates, pleaded guilty to tax evasion and making false statements to the United States Customs Service. Pursuant to a plea agreement with the government, United States District Judge  George H. King sentenced Mr. Chen to two years in federal prison, to be followed by two years of supervised release, including another six months of home detention.

Mr. Chen also agreed to pay the Customs Service $4 million to avoid forfeiting a number of artifacts he brought into the country without paying appropriate duties.


Azt a mindenit: 2 év SZÖVETSÉGI BÖRTÖN, 2 ÉV FELÜGYELET ÉS EBBŐL  6 hónap házi órizettel kiegészitve Dr.Chen ítélete....  ezt nem hirdették ki? 

 

..persze, persze ez ciki lenne...és mert közszereplők, közadat, az USA Kormányhivatala adta közre! Elérhető lenne bárkinek!

Előzmény: attila071 (487)