nj Creative Commons License 2017.06.14 0 0 22272

Mi ezzel a baj?

Hát, pont az, hogy mi értelme van olyan mondatokat írni, hogy ha az edző marad és csak 1-2 játékos megy el, akkor jobbak leszünk, amikor az borítékolható volt, hogy 1-2-nél (jóval) több játékos megy el. Most pedig bónuszként még az edző is!

 

Vagy igazad van, ne siránkozzunk, hanem fogadjuk el, hogy rosszabbak leszünk, mint az előző idényben, hiszen a feltételek nem teljesültek. Ehhez képest, te azt várod, hogy bejutunk a BL-be, ahová tavaly, ugyebár, nem sikerült... 

Én is azt kérdezem: hol itt a logika?

Igen, lehet, hogy hozunk is játékosokat, de mindig csak akkor szoktuk ezt meglépni, amikor már a mieink elmentek, addigra pedig lehet, hogy már túl leszünk a BL-selejtezőkön!

 

A másik, amit úgy látszik, képtelen vagyok veled megértetni, hogy a csapat nem csak 11 kezdőemberből áll, hanem a cserékből is! 12-13 ember nem fog tudni végigjátszani egy bajnokságot és még nemzetközi kupát is. Emlékezz vissza, hogy mennyit kritizáltuk Boszt, hogy nem rotálja a csapatot, pedig, akkor még volt kivel, de az utódjának lehet, hogy nem lesz.

Ha a cserejátékosból kezdő lesz, attól még a csapat gyengül, mert ha kidől az egy szem balhátvédünk, vagy eltiltják, akkor nincs senki, aki a helyére állhat. Darabra lehet, hogy lesz egy tavalyi ifijátékos, de az ő tudása, felkészültsége, rutinja meg sem közelíti Viergeverét, vagy Riedewaldét. Te pedig olyan játékosokat emlegetsz, akik közül nem egy még a Jong Ajaxban sem játszott (sokat).

 

"Ne feledd, tavaly attól féltél, hogy Bosz túl védekező focit fog játszani!"

 

Én? Idézd már ezt, légy szíves, mert ilyesmire én nem emlékszem!

 

"Remélem, cinizmusod Keizerrel kapcsolatban is alaptalan lesz."

 

Konkrétan mit írtam, amiből azt a következtetést vontad le, hogy cinikus vagyok Keizerrel kapcsolatban?

 

Előzmény: Gyenyi (22271)