Magdaléna1 Creative Commons License 2017.06.07 0 0 309

Sziasztok!

Fodrászként jártam egy üzletben, nem gyakorolom a szakmám már pár éve, az üzlet is megszűnt ahol dolgoztam, szóval keresnem kellett egy jó fodrászt. Ezt csak azért írom, hogy a véleményem ráadásul szakmailag is megalapozott. Találomra választottam ki a kis fodrász üzletet a lakásomhoz közel, nekem az is fontos volt, hogy jól tudjak parkolni.

Percre pontosan kerültem sorra, a hajam pont olyan színű lett amilyet szerettem volna, és a fazon sem hagyott kívánni valót maga után.

Van egy tuti kis gépe, ami a letöredezett hajszálaimat levágta anélkül, hogy a hosszából levett volna. Éreztem a törődést, csak én voltam az üzletben, személyre szóló kiszolgálást kaptam, ami nekem nagyon fontos.

Fodrászként és vendégként is tudom, mi kell a vendégnek és azt maximálisan meg is kaptam.A légkör nagyon kellemes volt, ez egy egyszemélyes kis fodrászat, nyugi volt.

Közben néztem a sok zöldet amire ráláttam. Estig is el tudtam volna ücsörögni ott, teljesen elvarázsolt a hely.

Ha nem szeretitek az előkelő, zajos nagy helyeket, akkor tudom ajánlani Esztert és szalonját.

13.kerületben a Szekszárdi u 17-ben van az üzlet, az Eszthair Studio.

FB-on is megtaláljátok. 

Ő még hajhosszabbítással, fejtető dúsítással is foglalkozik. Úgy tudom Pesten egyedüliként alkalmaz egy olyan új technikát, melynek során nem kell órákat ott tölteni (1 óra alatt felteszi az új hajat) és sokkal jobb lesz az eredmény is, mindez teljesen természetes anyagokkal és árában sem több mint a hasonlóak.

Bejelentkezés:06304756604

Sok sikert mindenkinek aki kipróbálja!