Mazsola0070 Creative Commons License 2017.06.06 -2 2 23535

„Kedves Mazsola, ez a hsz. igencsak csacska és demagóg volt...:)”

 

Kezd érdekessé válni ez a topic, a múltkor az egyik hozzászóló közölte, hogy egy hentes biztos nem azt mondta nekem, amit írtam (vajon honnan tudta, hogy nekem mit mondtak?), most meg én vagyok a csacska és demagóg, mert tahók voltak velem Lipótiéknél. Nem egyszer, háromszor, többször meg nem mentem.

 

Jó, hát akkor a példák (mindegyik más boltban történt):

 

Első alkalom: ott állok a pultjuknál (egyedül), eladólány mobiltelefonon csacsog cca. másfél-két percig, különösebben nem zavarja a jelenlétem. Utána már neki is feltűnik, hogy várakozóan nézek rá és leteszi a mobilt, úgy, hogy a beszédpartnerének tesz rám egy megjegyzést. Utána kedvesen megkérdezi: „kell valami?”

 

Második alkalom (pechemre megint egyedül, úgy tűnik Lipótiéknél egy vevő nem vevő): a változatosság kedvéért a két eladólány most egymással pofázik, ha jól értem egyikük esti randija a téma. Mikor hosszas várakozás után szólok, hogy nem adna-e valaki egy kenyeret pofavágás, megjegyzéstevés.

 

Harmadik alkalom (most egy fiatal csávó a kiszolgáló, cca. harminc évvel fiatalabb, mint én, úgyhogy a vevő letegezése már csak ezért sem indokolt): Kérdezem, hogy rozskenyér van-e? A válasz: „mér, látsz valahol?"

 

Azt mindenesetre visszavonom, hogy parasztok voltak, mert egy paraszt nem viselkedik így, legyenek mondjuk ordasbunkók...:)

 

 

„Lipóti üzleteinek ki tudja mekkora része egységes arculattal, de franchise rendszerben működik.”

 

És? Mi van kiírva a boltra márkanévként? A McDonald számos üzlete is ugyanígy működik, az ember mégis minden helyen a McDonaldsba megy.

 

 

„Csak egy órára állj be közéjük és nézzük meg, hogy milyen hangulatban és jókedvben leszel az  első 60 perc után....”

 

A jókedvvel nem volt gond, az első két alkalommal az eladók baromi jókedvűen beszélgettek, az zavarta őket, hogy ki is kellene szolgálni azt az idiótát, aki megzavarta őket a beszélgetésben.

 

Egyébként nem hiszem, hogy a Jókenyérben sokkal könnyebb lenne a munka, ilyet ott mégsem tapasztaltam soha.

 

 

Előzmény: sunrov12 (23511)