madottati Creative Commons License 2017.06.02 0 0 987

Ohh, köszönöm!

 

Köszönöm! Akkor tényleg régebbit érdemes nézegetnem. Egyelőre többnyire városi használtra venném, havonta 2-3 vidéki út lenne csak, heti egy agglomeráció. Bp -Veszprém vagy Bp -Füred távot szoktunk menni amúgy, szóval az sem egy nagy utazás. :)

Ami miatt ezt venném, a két gyerekülés között elfér hátul a feleségem, a BMW -ben nem, pedig normál testalkatú. A környékünkön télen jó az összkerék hajtás, a bömössel volt gondom párszor. A legfontosabb a két kisgyereknél a biztonság és ez a tank pedig ennek a kitételnek is eleget tesz.

Én nem adok ki 4 milliónál többet egy autóra, nekem nem ér többet. Ha milliárdos lennék vagy lenne felesleges 15 millióm, amit semmi másra nem költhetek el, akkor igen. :) Ősz után szeretnék venni egy régi prius -t városi ingázásra és akkor a Volvo maradna utazós autó, meg télen ha olyan az idő, akkor persze azt használnánk. Egyébként meg motorral közlekedem amikor csak lehet.

 

Lehet, hogy egy 2005 -öst vagy 2006 -os 163 -as motorost kell akkor néznem. Ez a szöghajtás dolog mondjuk kissé elkedvetlenít, de lehet, hogy bevállalható, ha egyébként meg jó az autó. Amúgy 3 -4 évig használnám max, aztán csere.