Akkor tapasztalatok a búzasörömről:
Kipalackozásnál ketté vettem, az egyik feléhez a 10 literhez adtam 2 liter forralt vízben 120 g cukit, ez lett a natúr.
A másik 10 literhez adtam 2 liter vízben kb 7-8 percig forralt 50 g gyömbér, 15 curacao 7 g koriander forralva, leszűrve szintén 120 g cukorral.
Bevallom türelmetlen voltam, és 22-23 C-on tartva olyan 4 nap múlva már megkóstoltam.
Isteni finom! :-) Tök jó bubis lett!
A natúr nagyon jó lett, az ízesített inkább "érdekes", de ég tőle egy kicsit a gyomrom, szerintem sok bele a gyömbér stb.
Összességében: baromi hamar leerjedt a főzet (6-7), és nagyon hamar meg is bubisodott (3-4 nap) a kipalackozás után.
Asszem holnap újra bevásárolok egy adaghoz való cuccot! :-)