lola31 Creative Commons License 2017.06.01 0 1 23451

Azt gondolom, hogy itt két külön vonalról van szó, azért nehéz konszenzusos véleményre jutni. Van a francia vonal, és a magyaros. Mindkettőben lehet örömet találni. Neked az egyikben már sikerült:)

A másik oldala a dolognak az, hogy nincs is értelme olyan cukrászdát keresni ahol minden jó. Hanem egyes darabokra kell szelektálni.

A Daubnerben például a friss tökmagos vagy gouda sajtos pogácsa és a baklava, az Augusztban a túrós pite, Szamosnál a bonbonok, Bergmannál a krémes, a Herr cukrászdában a rumbomba, az a Table-ban a mandulás croissant, Mihályinál az a szép hosszú tányér amin a somlóit adják.... az érdi Patakinál semmi.....::))

Tehát inkább csak szelektálgassunk szeletek szerint.

Előzmény: Hepci (23450)