lola31
2017.06.01
|
|
0 1
23451
|
Azt gondolom, hogy itt két külön vonalról van szó, azért nehéz konszenzusos véleményre jutni. Van a francia vonal, és a magyaros. Mindkettőben lehet örömet találni. Neked az egyikben már sikerült:)
A másik oldala a dolognak az, hogy nincs is értelme olyan cukrászdát keresni ahol minden jó. Hanem egyes darabokra kell szelektálni.
A Daubnerben például a friss tökmagos vagy gouda sajtos pogácsa és a baklava, az Augusztban a túrós pite, Szamosnál a bonbonok, Bergmannál a krémes, a Herr cukrászdában a rumbomba, az a Table-ban a mandulás croissant, Mihályinál az a szép hosszú tányér amin a somlóit adják.... az érdi Patakinál semmi.....::))
Tehát inkább csak szelektálgassunk szeletek szerint. |
Előzmény: Hepci (23450)
|
|