Dravecz Ferenc Creative Commons License 2017.06.01 0 0 12875

Egyáltalán nem vetted el a kedvünket, sőt....

Egyébként elnézést minden indulótól, ha kicsit szado-mazora sikerült a Gyermeknap Kupa. Mi egyáltalán nem éreztük annyira brutálisnak, kegyetlennek, gyilkosnak az átmeneteket. Pedig sokszor végig mentünk a pályán. Az utolsó két alkalommal négy konténer szatyorral a kezünkben tele bójával és szúróbélyegzővel. Ha megnézitek a térképet  a pálya vonalvezetésére más lehetőségünk nem is nagyon volt. Ha 6-7 km-en belül visszaakartuk vinni a pályát a rajtba, akkor keresztül kellett menni a hegyen. Vagy egy nagyon-nagyon egyszerű pályát tűzünk ki. 

Mi egy technikás pályát szerettünk volna tervezni nektek és nem egy brutálisat. Azt valóban kicsit alábecsültük, hogy egyes erdős részek mennyire fognak kisusnyásodni a verseny napjára. A dzsugelharc kifejezés teljesen jogos, ezzel mi is szembesültünk májusban.

Abban is igazatok van, hogy vizet vihettünk volna ki az időmérő állomásokra. Legközelebb erre oda figyelünk, pláne, ha nagy meleget mondanak a verseny napjára.

De tényleg higyjétek el, hogy nagyon sok energiát és szabadidőt fektettünk bele ebbe a versenybe. Nem egy összecsapott verseny volt. Négy hónapon keresztül hárman áldoztuk rá a szabadidőnk nagy részét, hogy ez a verseny létre jöhessen és ne mondjátok azt, hogy a Gyermeknap Kupa nem érte el a felsőfokú országos csapatbajnokság színvonalát. Nem egy gyermeknapi baba kocsit tologató, andalgós versenyben gondolkoztunk.

 

 

 

Előzmény: Lightblue (12874)