krysztasz Creative Commons License 2017.05.24 0 0 60714

Lehet, hogy emlékeztek, május elején írtam, hogy ápr. 26-án rendeltem egy könyvet Angliából, 27-én kaptam egy pozitív értékelést, majd a könyre máj. 8-at ír az ebay, normál postával.  

 

A könyv tegnap sem érkezett meg, elküldtem a pénzvisszatérítést, írtam az eladónakegy normális mailt, hogy kérem vissza a pénzem és ma ott van a paypalon. Ok, örülök, hogy legalább a pénzem megvan, de akkor sem értem. Hátha Ti igen és adtok vmi magyarázatot. 

 

Az eladó 27-én értékelt, akkor mi a búbánatra? Vagy feladta, vhol kering már lassan 1 hónapja az 1 db könyvem és szó nélkül visszautalt? Én lennék a legboldogabb, ha a napokban még megérkezne, mert akkor nem kellene mástól megrendelnem, megint várhatok, reménykedhetek, nyitogathatom a ládát, hogy ma? Hátha? Aztán csalódottan csukhatom vissza. 

 

Nekem megbízhatónk tűnt az eladó a %-ja alapján, egy könyvesboltot üzemeltet, megtaláltam a face-en. van vagy 4500 pozitívja, kb. 120 negája, olyanok, hogy könyvtári könyvet küldött, nem érkezett meg, az ilyeneket sem értem. Minek hirdet meg könyvtárit? Ok, hirdessen pocsolyából kiszedettet is, de akkor biggyessze oda, hogy pocsolyás. A könyvemre is az volt írva, hogy 1x olvasott, de jó állapotban van. Akkor legyen is olyan, mert olyan semlegeset küldök, hogy én is nézni fogok. A könyv akkor is lehet jó állapotú, ha 5x olvasta, ha nincs lekajálva, áthajtva, szamárfülezve, stb. stb., de lehet, ez most nem is ide tartozik. 

 

Vaterázok is, bár inkább eladó vagyok, ha könyvet hirdetek, ha van benne ilyen-olyan bejegyzés, törés, azt is feltüntetem.