m.robi Creative Commons License 2017.05.24 0 0 16206

Az olasz sajtó értesülései szerint a Sampdoria tehetsége, Patrik Schick lehet a Juventus egyik első nyári igazolása, mivel a frissen avatott bajnok megállapodásra jutott az üzlet részleteit illetően a genovai klubbal.

A genovai székhelyű Il Secolo XIX állítása szerint a Juventus már megállapodott a cseh támadóval is, akinek jelenlegi szerződése 25 millió eurós kivásárlási záradékot tartalmaz, a hírforrás pedig úgy tudja, az összeg két pénzügyi év során kerül majd kifizetésre.

RAI Sport tegnap arról számolt be, hogy a 21 esztendős támadó 5 évre kötelezi majd el magát a Juventusnál, de a következő szezont még a Sampdoria kötelékében tölti. 

A hírek szerint a Juventus alelnöke és legendája, Pavel Nedvěd kulcsszerepet vállalt abban, hogy az ifjú honfitárs választása a kérők közül a zebracsíkos együttesre essen.

 

Schick tavaly nyáron a Sparta Praha együttesétől igazolt a Sampdoriához, s a genovai csapat mezében mindösszesen 34 alkalommal kapott lehetőséget, ezalatt pedig 13 gól és 3 gólpassz fűződik nevéhez.

 

Milyen játékos? Lehet belőle egy Mandzukic szintű csatár?

Előzmény: Gianluca Vialli (16203)