Törölt nick Creative Commons License 2017.05.21 0 0 3456

Fantasztikus rendezést és fantasztikus versenyt hozott a budapesti 2017-es ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság! Sajnos élőben nem lehettem ott, így kárpótoltak az M4 Sport közvetítései. Mondta is a műsorvezető, hogy soha ennyi RG-t nem adtak még a magyar köztévében! :D A Junior kéziszercsapatokból láttam a legtöbbet és csodás versenyt hozott! A kedvenceim az izraeliek és az ukránok voltak! Ők voltak a favoritjaim, de az oroszok, az olaszok, a litvánok és a magyarok is hamar a szívemhez nőttek!

 

Nézzük a kedvenceimet! :)

 

1. ISR 10 Clubs - EC Budapest 2017

 

https://youtu.be/XW1ydo5V8pI

 

2. Junior Team Ukraine 10 Clubs (1) - European Championships Budapest 2017

 

 

https://youtu.be/NJLrfUH7088

 

A magyar lányok minden színtéren szuperek voltak! Tehát mindenki! Csak szuperlatívuszokban szólhatok róluk! Kis Alexandra, Váray Míra és Pigniczki Fanni is király volt! Ahogy Fanni is mondta, remek tapasztalatot szereztek! És persze mindhárom magyar lány egyszerűen gyönyörű jelenség volt a szőnyegen! ♥

 

A felnőttek között Aleksandra Soldatova a főkedvencem! ♥ És közeben az Averina ikrek is nagyobbak lettek és milyen tehetségesek! Őket már kislány koruk óta figyelem! :) És persze ők is nagyon szépek!

 

Ez az oroszok VB-je volt! Szinte taroltak az eseményen! Csalódást a spanyolok és az ukránok okoztak, ők bánkódhattak a legjobban! Az oroszok, az olaszok és az izraeliek viszont kiemelkedően jók voltak! Grat nekik!

 

Ha majd a jövőben lesz Magyarországon Világkupa, azon biztos ott leszek! Hogy én mennyire szeretem az RG-t! ♥ Azt vallom, hogy ebben a sportágban, a szinkronúszásban és a műkorcsolyában vannak a legszebb lányok a világon!

 

Az M4 Sport közvetítése nagyon színvonalas volt, nekem nagyon tetszett! Mind a studióban és mind a riporterek nagyon jó dolgokat és meglátásokat tettek, hamar eltelt egy ilyen élő adás! Csak így tovább!