bethsabé Creative Commons License 2017.05.21 0 0 157957

Igy pedig el kell vetnünk az általad hangoztatott véleményt hogy Isten senkivel nem áll szóba, nem foglalkozik az emberiséggel, senkinek nem üzen...

--------------------------------------------------------------------------

 

 

-Az emberiség sorsa meg van írva a Bibliában. Amit akart, azt már elmondta és megüzente az emberekkel. Továbbra is csak a Biblia maradt, mint közlési eszköz. Ehhez nincs mit hozzátenni és nincs mit elvenni.

 

-Nem szeretném, ha másképp értelmeznéd azt, amit előzőleg írtam, vagyis tennél bele egy csavart.  Ne keverd ide Jóel próféciáját! Arról írtam az előző hozzászólásomban, hogy különböző hívő emberek, vagy egyáltalán nem hívő emberek, (Pld:nagy Babilonisták ) előszeretettel hivatkoznak Istenre szubjektív érzéseikben, mintha Isten tenne az életükben csodákat és Isten láttatna velük álmokat. Ezeket osztják meg itt, mintha valóban megtörtént volna Velük és valóban Isten segített volna az életükben. Ezek a szubjektív érzések, amiket az emberek a hétköznapjaikban átélnek különböző élethelyzetekben, abszolút nincs összefüggésben Istennel és az Ő valódi akaratával, mert csak saját magukra és családtagjaikra gondolnak ilyenkor. A legtöbb ima kérés azért hangzik el Istenhez, hogy valami személyes problémájukat megoldja. Legyen az betegség, vagy anyagi dolog. Jézus Krisztust is csupán a nagy többség az ókorban a csoda tettei miatt követte.

Nem Isten Királyságával van kapcsolatban a kérésük. Fogalmuk sincs, hogy mit jelent Isten Királysága.

-A példa Bibliakutató nick szubjektív érzése, amire reagáltam.

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=143911781&t=9003631

 

Vagy Pld: Keresésnek Isten a feleségén keresztül üzent, a sógorával kapcsolatban.

 

-Az én ismerősöm, pedig a csekélyke lottó nyereményt tulajdonította Istennek. Sorolhatnánk napestig a szubjektív érzéseket, amelyeket az emberek Istennek tulajdonítanak.

 

-Szubjektív érzéseikkel csak saját magukat csalják meg.

 

--------------------------------------------------

-Isten leíratta, hogyan válaszolt a választott népének az Izraelitáknak, többek között, hogyan válaszolt a Bibliai időkben. (angyalokon keresztül, Pld:Péter elragadtatása)

(Amit bátran mondhatunk, hogy teljesül Jóel próféciája, mert Fiaitok álmokat látnak az utolsó időkben) Kizárólag Isten Királyságával kapcsolatban vannak a Bibliában az álmok és látomások Istentől.

Apostolok Cselekedetei 10. rész


Másnap pedig, míg azok menének és közelgetének a városhoz, felméne Péter a háznak felső részére imádkozni hat óra tájban.

10. Megéhezék azonban, és akara enni: míg azonban azok ételt készítének, szálla ő reá elragadtatás;

11. És látá, hogy az ég megnyilt és leszálla ő hozzá valami edény, mint egy nagy lepedő, négy sarkánál fogva felkötve, és leeresztve a földre:

12. Melyben valának mindenféle földi négylábú állatok, vadak, csúszómászó állatok és égi madarak.

13. És szózat lőn ő hozzá: Kelj fel Péter, öljed és egyél!

14. Péter pedig monda: Semmiképen sem, Uram; mert sohasem ettem semmi közönségest, vagy tisztátalant.

15. És ismét szózat lőn ő hozzá másodszor is: A miket az Isten megtisztított, te ne mondd tisztátalanoknak.

Zsidók:1:1

Minekutána az Isten sok rendben és sokféleképen szólott hajdan az atyáknak a próféták által, ez utolsó időkben szólott nékünk Fia által,

 

A kit tett mindennek örökösévé, a ki által a világot is teremtette,

 

 

Szerintem pünkösdöt is meghaladó események következnek a nagy nap előtt

 

-Szerintem, pedig derült égből villámcsapás lesz Jézus Krisztus eljövetele, amikor senki sem gondolja. Természetesen nem testben, hanem az égből fog kormányozni.

 

Máté:24:44
Azért legyetek készen ti is; mert a mely órában nem gondoljátok, abban jő el az embernek Fia.

 

 

János:14:19

Még egy kevés idő és a világ nem lát engem többé; de ti megláttok engem: mert én élek, ti is élni fogtok.

 

-Akik, pedig meglátják Őt, azok a Bárány társörököse az égi Királyságban, vagyis a menyasszony osztály (144000) Jelenések:14:1-5

 

------------------------

 

-Amikor senki sem gondolja, akkor jön el a vég.

 

 

2 Péter:3:10

Az Úr napja pedig úgy jő majd el, mint éjjeli tolvaj, a mikor az egek ropogva elmúlnak, az elemek pedig megégve felbomlanak, és a föld és a rajta lévő dolgok is megégnek.

 

-Ezek a szavak a Sátán jelen rendszerére értendő. E világi rendszer összeomlik megsemmisül és Jézus Krisztus átveszi az ítéletet az emberek felett.

 

 

Előzmény: llang-ilang (157946)