llaci10 Creative Commons License 2017.05.20 0 0 5656

Egy ilyen nagyváros közepén szerintem nem nagyon lehet távlati szép kilátásra számítani. Ha kristálytiszta idő is lenne, innen nem hiszem, hogy komoly fotótéma lenne.

Szerintem a dóm tetejéről a közvetlen környék, és a alanti nyüzsgés számít érdemleges kilátásnak. Már magát a dómtetőt leszámítva, amiről én csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Sajnos, még mindig van amit javítgatnak, de nem hiszem, hogy még a mi életünkben lesz olyan, hogy nem. A pisai toronyba én is az ára miatt nem mentem fel, de arra szerintem ugyan ez vonatkozik, bár oda a gépemet felküldtem a barátommal, és úgy láttam, hogy amennyivel kisebb város, annyival jobbnak mondható onnan a távlati kilátás. De biztos, hogy nem azért érdemes felmászni! 

Kevés kép: Abból próbáltam ízelítőt feltenni, amiről nálam jobb fotósok nem tettek fel még több száz képet. /persze, mi is csináltunk vagy négyszázat. Tudod: kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénk :-) / Viszont az indavideó úgy látom egy nagyon jó dolog lehet a nagyobb méretű képek megmutatására, de van valami feltöltési korlátozása, amin én nem nagyon igazodom el. (Állandóan a számítógépen lógok, de nem igazán tudom használni.)

 

De azért hozzátettem néhány képet az albumhoz.

Előzmény: anblock_italia (5653)