losik Creative Commons License 2017.05.18 -1 2 197721

Értem én, de "losikoskodok" tovább.
A ti "tuti" infóitok mennyire biztos, hogy tutik, és mennyire lehet, hogy csak pletyka, vagy esetleg direkt rosszindulat? Attól, hogy esetleg épp Csengertől, vagy a portugáloktól származik az infótok az mennyire biztos, hogy teljesen hiteles? Ha teszem azt esetleg Szőllősivel lennétek jóban (bocs a nagy sértésért), akkor az ő álláspontját vennétek készpénznek, mondjuk a Lokival való afférjáról? Vagy, hogy mást mondjak, ha valaki Kubatovval van jóban, akkor nyilván az ő általa elmondottakat tekinti ténynek és az MLSZ lesz mindig a hülye, ha valamiért megbüntetik őket..
Remélem érted, mit akarok kihozni. Én nem vagyok senkinek a senkije, nem is tudok pletykákat, de igazából amúgy is a tényeknek hiszek. (tehát például, amíg minden évben megkapjuk a licencet csont nélkül, addig csak mosolygok a ezzel ellentétes tuti infókon.)
(Nyilván persze aki közelebb van a tűzhöz, az mindig könnyebben tud meg dolgokat. De ha valamilyen "informátor" kétszer igazat mondott, akkor még nem biztos, hogy harmadjára is azt fog.
Régebbi példa: Ha valaki mindenkinél előbb tudta, a pallagi áramkikapcsolást, attól még nem kell elhinni, hogy Szima eladta fű alatt Balogh Norbit a PSV-nek.)
Na mindegy.

 

Illetve vannak olyan információink, amiket erőteljesen kérnek, hogy ne adjunk tovább.

Igen, minden nyilvánosságra hozott dolog így indul: "csak neked mondom el, nehogy tovább add valakinek..." Ez a tuti receptje, ha valamit el akarsz terjeszteni. :)

Előzmény: csibu99 (197713)