Lecso11 Creative Commons License 2017.05.17 0 0 14961

Amúgy nem játszottunk rosszul, ma sem látszódott h akkora szakadék lenne egy jelenlegi nb1-es 2. és 7. helyezett között, pedig amúgy a két keret erőssége között papíron van szakadék. Fraziert nagyon megfogták, a végén 2 rossz vállalásunk döntött. Simms szerintem kkk történelmi változások ment át, kb 5-6 meccse nem volt rossz meccse, pedig előtte néha nevetséges volt miket művelt. 13 labdaeladasunk volt az elso felidoben, de a masodikban meg szinte egy sem talán. 

 

A meccs után a Falcosok egy kisebb csoportja bátran, férfiasan belekötött és megrugdalt egy olyan kkk-s családos, lánnyal álldogáló társaságot, akik kb max "pár szem eper miatt emelték fel eddig a hangjukat", elképesztően szánalmas volt, nagyon-nagyon sötétség van ott is sokak fejében.

 

nem vagyok benne biztos h lesz 5. meccs, bár otthon mi is elég erősek vagyunk mindig, csak félek kezdünk fáradni, h jóval kevesebben vagyunk mennyisegben, bár egyelőre ez nem mutatkozott eddig meg.

 

A többiről: a Pécs eddig kellemes meglepetés, kár lenne ha nem mennének tovább, de innen már nagyon nehéz lesz. Mondjuk ha mi kiesnénk, és ők is, akkor legalább leszarnám mi le lesz a továbbiak sorsa:)