mikornyicki Creative Commons License 2017.05.16 0 0 1003

Sziasztok!

 

Remélem valaki még olvassa a fórumot és segíteni is tud.

Adott a TB 52.1.0 (32bit) verziója - ha számít, a gépen 64 bit win7 fut.

Saját domain-es levelezés van beállítva IMAP fiókként. Szépen letölti a leveleket, de az átmozgatásokat kicsit furán hajtja végre. IMAP-on belüli mappákba és Helyi mappák-ba is pakolok át leveleket (szűrővel és kézzel is) a Beérkezett üzenetek-ből. Az új helyen meg is jelenik az e-mail, a TB-ben a beérkezett IMAP mappából eltűnik, de  a szerveren és a többi eszköz (mobil, tablet) továbbra is mutatja a Beérkezett üzenetek mappában. Persze mindemellett megjelenik az új helyén is, ha a gépen IMAP almappába mozgattam át. Úgy csinál, mintha csak másoltam volna a levelet az almappába. Az olvasott, olvasatlan szinkronizációt jól megcsinálja oda-vissza.

 

Kipróbáltam már sok mindent. Töröltem a fiókot, újra létrehoztam. Letöröltem az egész programot, kitöröltem a profil fájlokat is. Újratelepítettem, nulláról beállítottam, a hiba mindig megmarad.

 

Korábban MS Outlook-ban volt a levelezés, onnan költöztettem TB-re. Ha visszaállítom az Outlook-ot, ott rendesen megcsinálja a mozgatásokat (eltűnik a többi eszköz beérkezett mappájából) és a szűrőkkel is kiszedi a leveleket a Beérkezett mappából.

 

Valaki találkozott már ilyennel?

 

Előre is köszönöm!