Kittim Creative Commons License 2017.05.14 0 1 3117

Atgondoljuk meg ezt a taxi kerdest, mert igazabol a helyi tomegkozlekedes hazsnalatanak hivei vagyunk, viszont azert fontos tenyezo az idofaktor is.

Meg ez az opcio merult fel bennem: este Pekingbol -> Huanghuachengbe megyunk tomkozzel. Itt alszunk, masnap reggel Fal, aztan tomkozzel elkutni a Ming sirokig, majd este vissza Peking.

Ez mennyire oldhato meg konnyen?

Kineztem ezt a szallast: Beijing Huanghuacheng Water Great Wall Derunju Guesthouse (https://www.booking.com/hotel/cn/bei-jing-huang-hua-cheng-shui-chang-cheng-de-run-ju-huanghuacheng.hu.html?aid=357018;label=gog235jc-hotel-XX-cn-beiNjingNhuangNhuaNchengNshuiNchangNchengNdeNrunNjuNhuanghuacheng-unspec-hu-com-L%3Ahu-O%3AwindowsS7-B%3Afirefox-N%3AXX-S%3Abo-U%3AXX-H%3As;sid=21926416d3e63746b094c2cd9fcbed3e;dist=0&sb_price_type=total&type=total&#map_closed) - ez ha jol latom, tavolabb esik attol, aminek a koordinatait ide beirtad, illetve ami a konyvben is van. Azt irjak, ehhez a szallashoz egesz kozel van a Fal. Megoldhato vajon az, hogy itt ramegyunk es eljutunk odaig, amit irtal es meg ott is kirandulunk vagy nem igazan, erdemesebb igen az altalad ajanlott reszhez menni csak?

A tomegkozelekedest mar megneztem, hogy jutunk el ide, mar csak az a kerdes, hogy innen a Ming sirokhoz el tudunk-e menni? Illetve innen vissza Pekingbe, ha ez igy lehetseges.

Előzmény: kb. (3116)