pisispulcsi Creative Commons License 2017.05.11 0 1 6756

Sziasztok!

 

Van eseteleg arra remény hogy pár pisi kedvelő összejöjjön valamikor valahol hódolni kicsit a közös szenvedélyeknek?! Annak idejény még voltak erre próbálkozások, de nem nagyon jött össze. Ha már egy négy-öt fő összejönne, szerintem elég jó programokat lehetne szerevezni, és jókat mulathatnánk. 

 

Javaslat helyszínre: kulcsos ház valahol a hegyekben, eldugott helyen, szép természeti környezetben / szállodai szobák belvárosban / a klub számára kialakított albérleti lakás

 

 

 

Javaslat programokra: pisi-szommellier képzés és verseny (eredeti csomagolásból csapolva üvegpohárba, pontozni színre, illatra, ízre) / pisi tartogatás, bepisilés / gumibugyis bál / dinnyeparty pisiléssel, amikor a sok dinnyétől mindenkinek pisilni kell, és esetleg az ügyeletes Lőrinc belepisil egy dinnyébe. Pisiverseny mennyiségre, távolra pisilésre, szájba, arcra célbapisilő verseny. Pisifürdő: mindenki egy valakire pisil, aki a kerti gumimedencében várja a kényeztetést. Pisilés érdekes helyekre: üveg almalébe, kenyérbe fúrt lyukba, tálca süteményre, kosár pogácsára, a vendég elé tett tányér levesbe, teás csészébe, csizmába, valakinek a sliccébe, dekoltázsába. Bevállalós partybúcsúztató izgalmas pisilések: nyilvános forgalmas helyen, próbafülkében, étteremben, vonat szemetesébe, wc-ben wc papír tartóba, éttermi wc-ben tükörre, ajtóra, falra. Éttermi wc-ben söröspohárba, ami távozáskor ott marad az asztalon visszatöltve bele az elfogyasztott sört... Pisis színdarabok, mint például pisis Csipkerózsika feldolgozás, ahol az alvó csak akkor ébred fel, ha pisi cseppen az ajkára. Hófehérke és a hét törpe, ahol Hófehérke teát készít a törpéknek. Ki pisilt a poharkámba? No és a törpék nem veszik észre, hogy Hófehérke éppen ott alszik, és mindannyian véletlenül lepisilik egyszerre. Szerintem kedvcsinálónak ennyi elég is.

 

 

 

A jelentkezéshez a következő adatok lennének praktikusak:

 

Nemed: férfi/nő

 

Korod: év

 

Külső megjelenésed rövid leírása:

 

Kívánságok, vágyak, aktív, passzív, más nemű vagy saját nemű pisije is érdekel-e, stb.

 

Egyéb javaslat helyszínre, témára. (melyik országrészben, melyik város közelében)

 

Egy-egy alkalomra mennyi pénzt tudsz szánni? (helybérlet, kellékek: mint dinnye, sör, üdítők, kaja, esetleg fizetett pisilők személyes költsége)

 

 

Jelentkezés itt a fórumon, vagy e-mail címen:

 

woolpee101@gmail.com