majdénaztmegmondom Creative Commons License 2017.05.06 0 0 4174

Kedves Auchanos menedzserek!

 

 Eljött az idő, amikor nem lehet tovább hallgatni és meg kell támadni a francia seggeket nyaló, hitlerjugent megszégyenítő, áruló magyar személyzetiseket és teljes rendszerüket! Tudjuk, hogy jelentős túlóráztatás folyik, amit a munkaszerződés alapján "önkéntes" és nem megfizetendőnek tartanak. Ezzel még nem is lenne gond, DE!

Tudtátok:

A rendkívüli munkaként elrendelt „túlórázás” nem lehet több, mint 250 óra évente. A rendkívüli munkavégzésért bérpótlékot kell fizetni. A bérpótlék 100 vagy 50%-os lehet. 

A túlórát nem lehet előre tervezni, az teljes mértékben jogellenes, tehát így nem szervezheti a munkát a munkáltató, hogy így fedje le a megszaporodott munkaigényt. A túlmunka ugyanis csak olyan esetekben rendelhető el, amikor a munkáltató nem látta előre, hogy meg fog növekedni a munkavégzési szükséglet, mert hirtelen kapott a vállalkozás egy nagyobb megrendelést, és azt határidőre teljesíteni kell, így hát, muszáj, hogy a dolgozók tovább bent maradjanak. Egyszóval csak különösen indokolt eset lehet a miértje egy túlóráztatásnak és ami még fontos, hogy nem jelenthet aránytalan terhet a munkavállaló családi és egyéb körülményeire.

Túlórák nem rendelhetők el nőknél, ha a terhességet nála megállapították, egészen addig, míg a gyerek az egy éves korát be nem töltötte. De ugyanígy azoknak sem, akik egészségügyi kockázat között dolgoznak, valamint a fiatal munkavállalóknak sem. Védelmet élvez még a gyerekét egyedül nevelő munkavállaló is a túlóra alól.

A túlóráért bérpótlék jár. Ha a heti szabadnapunkon (pihenőnap) kell túlórázni, akkor 100 százalékos a bérpótlék, ha viszont helyette másik szabadnapot ad a főnök, akkor csak 50 százalék.

A munkahelyeken kötelező a jelenléti ív, amin a dolgozók vezetik a rendes és rendkívüli munkaidejüket, vagyis a túlórákat is szerepeltetni kell rajta.

 

Érdekes, ugye?

 

250 óra/év a max. Számoljunk csak! Átlag 220 nap/ével, a napi ELVÁRT és NYOMÁS ALÁ HELYEZETT napi +2órával az 440 óra! Persze mi még mindig felhorkanunk, hogy vannak 11-12 órás műszakok, sőt! 14-15 órás leltárak, amik figyelembevételével simán felkúszik évi 500 órára a pluszmunka. Ergo nem csak gusztustalan az egész, de TÖRVÉNYTELEN is! 

 

Egyenként rúgnak ki embereket sajnos törvényi értelemben jól megalapozott indokokkal.

 

ELÉG VOLT!

 

Vagyunk már többen, de minél több áruházból állunk össze annál biztosabb, hogy nyerünk és a kártérítések mellett térdre lehet kényszeríteni az egész bagázst, nem beszélve egy nemzetközi botrányról, ami a magyar felső vezetést lefejezné!

 

Itt a lehetőség, hogy ennek részese legyél!

 

A jogi díjjakkal nincs probléma, anyagi felelősséget nem kell vállalnod! Egy a lényeg! Legyenek bizonyítékaid + kellesz a csapatba. Volt és jelenleg regnáló menedzsereket keresek, egy NAGY csoportot szervezek a harchoz! Kérlek itt jelentkezzetek:

 

  szabadmadarasok@gmail.com

 

Teljes diszkréció! Első körökben ne is fedd fel igazi kilétedet, csinálj egy e-mail címet és küldj egy e-mailt, vissza fogunk küldeni egyéb információt, de úgy, hogy lehetőséged legyen elsőnek minket leeellenőrizned! Semmilyen körülmények közt ne add ki magadat addig, amíg meg nem bizonyosodsz bennünk!   

 

+ Bónusz:

Van RTLklubbos (Házon kívül) kapcsolat, ha elindulunk országos csatornán jelenünk meg komplett riporttal! A riporter, akinek meséltem róla azt állítja, hogy nagyon komoly hírértéke van!

 

Higgyetek benne: LE TUDJUK GYŐZNI EZEKET A SENKIHÁZIAKAT!