Powerplant Creative Commons License 2017.05.06 0 1 5931

 

nodemármost. ha nem lenne - változtatna valamit? ha lenne - változtatna valamit akkor is ha netalántán sokak által szarnak lenne ítélve?

 

korábban máshol is azon a példán próbáltam megértetni a véleményemet hogyaszondi: például itt van nekünk a dédipapa aki 97 éves. most mit várjunk el tőle? kapálja be a szőlőt hetente? (amúgy kb még meg is tenné...) amikor előveszi a hermonikát akkor ugyan nehezen mozognak az ujjai de húzza-tolja akárhogy és énekel mellé (valahogy...) - buli van a magunk módján. az ő életműve már megvolt, sok unokája táncolja körbe... mit várjunk el még tőle? a csúcsra jutott! és bocsánat a kifejezésért - de ne is ássuk már el ha már valami nem úgy megy mint régen...

 

ugye itt is - ha semmi új nem lesz - az életmű már megvolt. a rövidsége relatív, a hatása viszont vitathatatlan. mit várjunk el? láttátok h ralfi a jobb kezét alig tudja használni? szerintem. utoljára 12 éve fogtam vele kezet, akkor még volt benne erő, azóta csak látom a fellépéseken. esetleg lehet más fontos dolog is az életében. mit várjunk még el tőle? valóban sok együttes van akik még idős korukban is aktívak, egyéni dolog.

 

tehát már nem bizakodok én sem a 9ikben, nem is "követelem meg" h legyen. 10 éve még viszont reménykedtem...

 

 

Előzmény: Strange Boy (5930)