bandee83 Creative Commons License 2017.05.02 0 0 19374

Sziasztok :)

 

20-23-ig remek hosszú hétvégét töltöttünk Prágában :)

Még tartott a húsvéti vásár, így nagyon szépen fel volt díszítve az Óváros tér. A torony alja fel van már állványozva,de ez nagyon nem oszt-szoroz. A sörök nagyon finomak voltak. Ez volt nálam az első 3 helyezett:

Személyes kedvencem az U Zajice (A nyúlhoz, cím:Michalská 432/12) söröző volt, ahol finom csapolt sörök voltak és a marhahúsos knédli valami isteni volt :) A másik söröző az U Ferdinandu(Kisoldal,Karmelitská 379/18), ahol bár kissé lassú volt a kiszolgálás, de a sör jó volt.

Végül de nem utolsó sorban a Sörfőzdék klubja, ahol több csapolt sör mellett több oldalnyi üveges közül lehet választani. A Florenc állomástól pár percre található a hely és a Barnasörös mártáson tálalt sült kolbásztól megnyaltam mind a 10 újjamat :) Mindezt 85koronáért.

Sörök jellemzően 32-52között voltak. Azért elmentünk a Kehelybe is, csak a hangulat kedvéért. A kiszolgálás elég érdekes volt, de egyszer azért érdemes volt megnézni :)

Az autópályákon még lenne mit csiszolni. Nem volt torlódás, de az agyrázkódást okozó szakaszok és az útfelújítás váltogatta egymást, még messze van a vége ahogy elnéztem.