kokesz86 Creative Commons License 2017.04.29 0 0 950

Először étkezést kiváltó turmix porokkal kezdtem. Ez azt jelenti hogy ha azt iszod akkor nem kell enni. Például egyazon napon lehet reggeli és ebéd helyett azt inni, vacsorára már rendes ételt kell enni.

Az adiponix ilyen például.

Aztán használtam zsírégető gélt is, ezt bele kell masszírozni a has-comb-fenék tájékán a bőrbe és helyileg fokozza a zsírégetést de mozogni is kell mellé.

Használtam karnitint is, ez kiváló zsírégetést fokozó szer.

Sokan esküsznek a szűzteára meg a szűztea kapszulára, ez kínai termék de van akinek bevált, én nem próbáltam.

Szénhidrát dús táplálkozás helyett rászoktam a fehérjedús táplálkozásra, külön lehet fehérjeporokat venni de azokkal is vigyázni kell hogy mennyi fehérjét lehet bevinni naponta. Nem mintha hízlalna, de ha túladagolja valaki akkor tönkreteszi a vesét, a májat. Az alap fehérjeszükséglet annyi gramm, ahány kg a testsúly. Ez lehet több is ha sokat mozog, sportol valaki. Abban az esetben a szervezet a többlet fehérjéből építi fel az új izmokat :)

De ami a legfurcsább volt nekem az az ördögnyelv:

https://arcanumpatika.hu/id/05793_Ordognyelv-Forte-90x-Yes-Pharma--

ezt használtam, megduzzad a gyomorban és olyan mintha telezabálta volna magát az ember!

Ezt úgy mondják hogy "teltségérzet alakul ki". Hát kialakult az biztos de mivel nálam nem a túlzott étvággyal volt baj hanem a kevés mozgással ezért nálam nem ez vált be a leginkább .Ezt inkább annak ajánlanám aki sokat eszik meg nassol. Aki keveset mozog annak meg azt hogy mozogjon többet de sajnos nem mindenkinek van rá lehetősége! És ezen nem tudom hogy hogy lehetne segíteni!