Everdeen Creative Commons License 2017.04.29 -2 0 5523

És ki informálódik a neten blőd sztorikról?

7500 forint egy nagy rutin + vizelet.

Anyukámnál először volt egy orvosi konzultáció 10 ezerért, és utána döntötték el hogy kell e valami speciális vérvizsgálat vagy nem. Hogy tumormarkereknek hívják e vagy másnak, de együtt az egész több száz ezer forintba került abba biztos vagyok.

 

Amit én írtam az legalább a valóságot tükrözi.

Ha egy kórházba mész és ott csináltatsz CT vagy MR-t akkor úszod meg a legolcsóbban.

Ha egy plázában működő egészségházba tévedsz be, ott azzal kezdik hogy le akasztanak róla egy 20 ezer forintos évi kötelező tagsági díjat...

 

Egy egy CT vagy MR nem kifejezetten drága, legalábbis nekem nem az . 25 ezer, 40 ezer de sokra nem mész vele mert kell egy orvos aki kiértékeli és őt is meg kell fizetni. 

 

Nem hinném hogy szét kéne OFF-olni az egész topicot mert van egy két unatkozó vén fo.s. aki nem bír magával és keresi a 'beszélgetőpartnert' kivel lehet okoskodni, kibe lehet belekötni.

 

Ha ez a fórum az agydaganatról szól, szóljon is arról!

 

Ha az egyik kedves kérdező szeretne teljes testszkennert én a Kistarcsai kórházat inkább ajánlom neki mint más orvosi-kórházi háttérrel nem rendelkező helyet, ahol van egy félig álmos szonográfus 5 percenként jönnek a páciensek és az egész a pénzlehúzásról szól. 

Előzmény: Aspius99 (5522)