parsifal hendrix Creative Commons License 2017.04.24 0 0 4150

                                                 villa negra

 

 

tejfeles szájú kisdedek, kiknek hátán ott van még a tojáshéj, és akik írni-olvasni nem tudnak de már 5-6 éve nézik a walking deadth jó barátom sorozatot, nos ők is tudják, hogy a varázshegyet a villa negrából nem-kormányozzák. most nem-jött egy logisztikai-egzisztencialista leirat, hogy a  varázshegy írtózatos járatrendszerét scarponiról nevezzék el és egy másikat földi imréről.

a 12O éves lukács györgy feldúlt hajjal mászkált az esztétikum sajátosságai teremben. hogy lehet beilleszteni az általa kivégeztetett katonák halálát a társadalmi lét ontológiájába. az ontológia vége.

a mikrofizika teremben a nagy fúga szólt, a makrofizika teremben pedig a hammerklavier -elég jól temperálva.

15-16 évesek lehettünk, amikor az elektromos temetés ránkzuhant egy másik univerzumból. tamással részegen és elvarázsolva, megigézve, szétdöbbenve botorkáltunk haza.

hát ilyen csodák is léteznek? tamás az általános iskolában az egyik messze kimagaslóan okos és művelt srác volt (parsifal után természetesen) -és elment szakácsnak. a szabad kőműves segédmunkások nemzetközi nem-szervezetének egyik legtipikusabb alakja. (mint parsifal)

Black Sabbath - "Electric Funeral"  

https://www.youtube.com/watch?v=7H9ZQSZ9G9I