Dusi11 Creative Commons License 2017.04.24 0 0 6983

sziasztok!! tök véletlenül találtam rá a fórumra, remélem nem bánjátok ha felteszek nektek néhány kérdést, akinek van kedve segíteni szívesen fogadjuk!! Június elején utazunk Balira 10 napra, Ubudban és Seminyak környékén lesz a szállásunk, de sokat szeretnénk kirándulni. 

  • milyen valutát érdemes vinni? tudom hogy teljesen egyén függő, de kicsit gondban vagyunk mennyi pénzt kéne vinnünk. sokat szeretnénk kirándulni és nem spórolni az élményeken. van valakinek tapasztalata mennyit költött kb 10 nap alatt?
  • nagyon érdekelnének látnivalók, amiket ti személy szerint ajánlotok valamiért (nem a tipikus turista helyekre gondolok)
  • ugyanígy éttermek, beülős helyek amikkel jó tapasztalataitok voltak
  • szeretnénk elefántokkal találkozni, esetleg etetni, de nem szeretnénk rajtuk utazni mert ezt természetellenesnek találom, és az összes programszervező oldal ezt írja csak. Nem tudtok olyan helyet ahol simán csak az állatok között lehet lenni
  • szerintetek érdemes előre lefoglani a programokat, túrákat, vagy majd ott? olvastam hogy nagyon sok erre szakosodott "iroda" van

Nagyon sok kérdésem van ezen felül, de nem szeretnék elriasztani senkit :D nagyon köszönöm előre is a segítséget!!

 

Dalma