Törölt nick Creative Commons License 2017.04.21 0 2 136976

Nemnemnem! :D Most egy ideig tényleg nem (bár erősen viszket  ...), megrendeltem a gombokat a kabáthoz (satuk, benchdogok, szorítók, auger- meg spéci méretű forstner fúró) meg előbb helyet kell csinálnom neki - és kis késéssel de májusra tolódik a gyalupad projekt. 

 

Én is ettől "félek" .... Hogy lassan az összes gépemet megépítem fából és annyira rákattanok hogy mást már nem is fogk akarni :D

 

De amúgy nem, próbálok majd "értelmes" projekteket is kitalálni meg azért vannak apróságok. A gyalupadhoz bőven rendelek plusz anyagot és vmi ilyesmi székeket akarok a sorjás és pehelysúlyra méretezett "flairszékek" helyett. Tavaly dobta itt be valaki és elmentettem magamnak:

 

https://vimeo.com/35735501

 

Brutál hogy némelyik fröccsöntő cég mit ki mer adni "kerti szék" címszó alatt. Minőség és tartósság is kuka ...

 

Most ilyen gyúródeszka projekt volt, de nem dicsekedtem vele mert le lettem oltva hogy ez így nem jó, hát tanulságul akkor mégis, illetve az idő eldönti hogy jó lesz-e.

Igen, Tomi haverom kicsit sznob ...de legalább tudja magáról :D A sarkokon a "gércsap" az nem díszítés, mondták hogy szét fog nyílni -> ez utólagos mentés, háthanem. Meg a pöttyök (tiplik) se igazán díszelemek. Itt az egész sztori akit esetleg érdekel:

 

https://drive.google.com/drive/folders/0BxqfhowG4BNbNG5aQjUtSEpOS0k?usp=sharing

 

Mindegy ... "fejelőléc" - ez az egyik kulcsszó, ezt is megtanultam :-) majd legközelebb fejelek. 

Előzmény: Computerguru (136973)