mykeman72 Creative Commons License 2017.04.19 0 0 15953

Persze lehet ígyis és úgyis értelmezni. A lényeg ugyanaz. Nem megbántva senki érzékenységét azt azért érdemes figyelembe venni hogy az Ilyen jellegű javítások nem elégítik ki a szakmaiság követelményeit.

Igen lehet azt mondani hogy- de olcsó és nekem megfelelő- csak sajnos nem egyszer volt szerencsém ilyet látni és után javítani. Mert vagy saját részre vagy eladásra szánják az autót és tényleg nem éri meg a nagyobb összegű ráfordítást de a sor végén mindíg vagy a lakatos vagy a fényező találkozik a problémával.

Ezzel csak azt akarom mondani hogy mind a karosszérialakatos mind a fényező és- halkan jegyzem meg a szakiskolát végzett és hivatalosan működő kollegákra gondolva - hogy azért a tudásért és szakmai ismeretért sokat kűzdve anyagi és szellemi tőkét beinvesztálva vállalkoznak és próbálnak a piacon maradni. Igen sajnos többe kerül de ebben az esetben van hova visszamenni és az esetleges garanciális kifogásokat érvényesíteni. 

Sajnos az egyre szűkülő piac kevesebb mozgásteret ad a hivatalosan működő vállalkozásoknak és ezzel párhuzamosan jönnek a csináld magad mozgalmak amivel képtelenség versenybe szállni. Azt is tudom hogy erre pro- kontra válaszok adhatóak kinek kinek a szemszögéből de az vitathatatlan hogy a szimplán anyagi megfontosásból történő lyen javítások nem szolgálják a szakma fennmaradását.

Több mint 15 éves  vállalkozói tapasztalattal, rengeteg sikerrel és óhatatlanul bekövetkező megélt kudarcokkal - nem okítva csak szemléltetve - tudom elmondani a véleményem és tapasztalatom ami lehet hogy sokaknak nem tetsző. 

Nem nevesítve a festékforgalmazót ismerem őket több mint 6 éves együttműködésünk volt. Továbbmegyek: A videóban szerplő kollégát személyesen is több éve ismerem szakmailag nem kifogásolható a tevékenysége.

 

Előzmény: anegytech1 (15949)