Törölt nick Creative Commons License 2017.04.15 0 0 7488

Mivel sokat akartok hajókázni, nem hinném, hogy túl kéne zsúfolni kötött programokkal azt a kevéske időt. Mondjuk én a kivilágított San Marcot nem hagynám ki. A kivilágítás időpontjára és a bejutásra -a csomagmegőrző bilétájával- vonatkozó infókra keress rá a topikon, itt balra a keresőben. Hogy a Dózse palota mennyire érdekelheti a gyerekeket, azt csak te tudhatot, hiszen te ismered őket. Csak ismételni tudom magamat, tornyok közül egyértelműen a San Girogio.

Maszkokkal csak óvatosan, ami minőségi, az aranyárban van, a megfizethető pedig made in China.

Ahogy Vélemény is írta, bor kézipogyóba nem mehet, nem hinném, hogy ilyen rövid időre faldott poggyászotok lenne.

Kaja. Velence nem a minősági olasz ételek tárháza. Vigyázzatok, ne üljetek be frekventált turistacélpontok közelében sehová. Méregdrága ételt kaphattok, ami még rossz is. Nem ajánlott. Távolodjatok el, úgyis lesz bérletetek. Vannak "pasta to go" helyek, itt olcsón juthattok frissen kifőzött olasz tésztához az általatok kiválasztott formában és szósszal. Írtak már róla többen, keresgélj vissza, majd én is megnézem a topikkivonatomban.

Bacino Orseolo esetleg érdekes lehet a gyerekeknek, ebédidőben és este itt "parkol" egy rakás gondola, jó fényképeket lehet róluk készíteni.

Utcai étkezéskor is figyeljetek oda, tényleg bármikor előfordulhat, hogy egy sirály a bambuló gyerek (vagy felnőtt) kezéből kikapja a kaját.

Előzmény: laikus11 (7486)