bellone72 Creative Commons License 2017.04.13 0 0 52504

Úgy látom, hogy a Mátrabércen is megváltoztak a dimenziók. Amikor elkezdtem az 5:3x körüli eredmények már kiugróak voltak, Ispi volt a csúcstartó, 5:22-vel, és a nagyok is könnyen eltaktikázták. Manbo egyszer futott 5:20-on belül, de akkor mindjárt 12 perccel és az még a kettővel hosszabb verzió volt (vasutállomásról indult + a Jagus előtti kitérővel). Azóta ő sem villantott.

 

Számomra 2 éve kezdett megváltozni a kép, amikor ketten is lementek 5:20 alá, Áron és Pálfy Marci pedig ott voltak a közelében. (Előtte egy évvel volt persze Kovács Ádám 5:10 körül és Szekeres 50 évesen: 5:27.) A tavalyi trail viszont már tényleg új lapot nyitott, nagyon jó a karmája annak a versenynek. A pálya meg "rövid" és "intenzív" lett.:)

 

Megadom a tiszteletet, nem hiszek az egyetemes megoldásokban, szerintem mindenki találhat még rejtélyeket és megfejtéseket a Mátrabércen. Most csak megfigyelő voltam, nagyon jó élmény volt így is, az élmezőnyt volt alkalmam megfigyelni és tényleg le a kalappal! A Szekeres a példaképem, egyszer majd talán én is túrázok egy 5:52-t, de fogadni nem mernék rá.:) És érdeklődve várom a trailt is, hajrá srácok!