Garfield007 Creative Commons License 2017.04.09 -2 0 75565

UPC eddig meg mindig az igert max savszelt hozta. 

 

15 vidéki telephelyünkön kértünk sávszél emelést 100 megáig. Ebből 10 UPC felségterület, 1 helyen tudták megadni. Az Alle mellett 10 megáról tudtak bővíteni 20-ra, ez nekünk így majdnem elég, mert a garantált 5 megával elvagyunk vész esetén is.

Az 5.kerben egy bérházban a garantáltat sem tudták hozni. A kellemetlen az volt, hogy egy ügyvédi irodában fedeztem fel eme malőrt. Ment levél és egy hét múlva a maximál is sikerült, nem tudom mit tettek...

Ja, UPC.

 

nekem nagyon ugy remlik hogy arra kerdeztel hogy egy otthoni lan-on mi lehet ennel durvabb. Van egy finom differencia a ketto kozott, de ettol fuggetlenul sehol nem emlekszem az "atlagos felhasznalas" peremfeltetelre. Mind1, magambol indultam ki es leirtam. 

 

 

Igen, óriásit tévedtem, hogy nem írtam oda, hogy a felhasználók 90-95%-nál mi lehet ennél több, nézd el nekem. Azért remélem elégszer átrágtuk már.

 

megintcsak, miert is relevans ez ? Neked mediacentered van nekem meg ilyen. mi a banat a kulonbseg ? (amugy halkan jegyzem meg hogy volt a HP-nak egy bevezeto akcioja, 60 penzert sikerult megvenni miutan eladtam belole a raid kartyat, eleg jo bót' volt) Messze van ez azert a szerverparktol, de jatszani meg a melohoz kello dolgoknak tokeletesen eleg. Kiadvanyt nem szerkesztek, programozok. 

 

Azért mert nem ez a jellemző, sem az otthoni szerver. A media center jön a wifim után? Akkor azt is újra körbeírom. A routerre is ráakaszthattam volna egy NAS-t, de szembejött ez a PC és továbbgondoltam a dolgot. Egyre több a kérés, hogy Windows megosztás, Androidos eszközön dolgozna, de nem tárolna rajta semmit, akár távoli asztalozna tabletről Wines gépre és egy jó játszótérré válik így majd az a gép. És igen, nagyberuháztam hozzá, hogy ne A wifin lógjon, hanem csinálok neki egy külön WLAN-t. Nem bonyolult ez, de a családfők 90%-t ez sem érdekli, irreleváns a családi hálózat szempontjából. Egyébként elgondolkoztam(ha már ennyit mondogatjátok) és egy nap lenne kikábelezni a gépet, úgy hogy 1 méter UTP nem látszana és nem kellene csatorna. Megoldhatnám, de dolgozni kell, az meg majdnem olyan mint a sport... :-)

 

amugy sikerult a lenyegi mondandom 80%-at ignoralni a valaszban, de mindegy, az internet mar csak ilyen...

 

Olvasva a válaszaid, nálad sem jobbak mostanában a feldolgozási arányok a hsz-eimből, így kérlek írd le, hogy mire nem válaszoltam.

 

Előzmény: tfe_tng (75554)