parsifal hendrix Creative Commons License 2017.04.03 0 0 4129

ferenc józsef világpolitikai figura volt - mi van ma az osztrák politikusokkal? nevetséges bohócok, a kutya sem ismeri őket. a bécsi iskola a filozófia történetének egyik legszebb fejezete volt - van mai fontos osztrák filozófus? a pszichoanalízishez fogható távolról sincs. ulrich még találkozott schönbergékkel richard strausszal - kik vannak ma helyettük? föltámadt ulrich, de várta a megváltó halált. megbánta a föltámadást. bezony ám. nem biztos, hogy a föltámadás jó dolog.

változnak az idők, a szokások, az erkölcsök. amikor hajdanán a birkózó öltőzőben ment a zrika és a beszélgetés, legföljebb verekedésről esett szó. ma a builder terem öltözőjében gyilkosságról. az egyik srácot már régebben látták. kérdezgették egymást róla. késsel leszúrt valakit. fröcskölő vér az edzés közben.  

kevesen tudják, hogy ulrich találkozott adriannal is. veszekedtek a szoprán és a basszus szerepéről, a pszichológiai motívumokról és a filozófiai jeletőségről. (parsifal soha nem avatkozott közbe, de most megengedte magának a tréfát, hogy adrián lelkében fölerősítette a bach,mozart pályákat, ulrichnál pedig a beethoven, wagner hálókat izzította be egy picit)

a villa negra éppen olyan hálózat mint pl. a hiltoné. egy apró különbség. a hálózat nem- hálózat.

szomtabhelyen is volt egy-a fene se tudja milyen nevű - villa negra. nos ott találkozott leverkühnnel.

jó kis társaság gyűlt ott össze a kurváknál. eduard, bloom, adrián és ulrich. mikor belefáradtak a kefélésbe lementek a szalonba meditálni, beszélgetni. kártya csaták folytak. szindbád megtanította a négy úriembert tarokkozni. regenerálódás tarokkozás közben.

 

 Amon Amarth - First Kill  

https://www.youtube.com/watch?v=qw5G6fF-wqQ

 

    The Doktor Faustus Concerto - full length version         

https://www.youtube.com/watch?v=mnsIzLM1N7E