SzeZo Creative Commons License 2017.03.31 0 0 227730

Ma megúsztam egy büntit - köszönet érte egy országútis srácnak, akit elkaptak szolgálunkésvédünkék. Ő szólt Budakalász és Luppa között, hogy menjek a "járdára", mert őt épp megbüntették. És tényleg, a kerekes sünök éppen fordultak be a körforgalomba, mikor megláttak.

Az a hely egy agyhalott szüleménye. Úgy löttyent fejében a vízlé, hogy mivel van ott biciglijárda, le kell tiltani a kerékpárosokat a felüljáró 11-est átívelő szakaszáról. Eleinte rendszerető polgárként a számunkra szabott sávon közlekedtem. Nagyon nehezen lehet belátni a bevezető utat és a rajta felpattanó autókat, valamint kétszer akart keresztül menni rajtam szemből jövő, gyakornok bringás, mivel a nyomvonalat megtörték párszor és egyben beláthatatlanná is tették.

Ezek miatt tereltem magam át a tiltott 200 m-re és ott soha nem volt semmi bajom. Úgy látszik, elfogyott a kalászi rendőrök pénze és rászálltak a galád bringásokra. Biztosan arattak ma, mert nagyon sok bringás szokott át a biztonságos verzióra.

Mikor lefelé gurultam már Kalászon, szemből jött egy srác. Gondoltam, milyen szerencsés, mert a zsernyákok éppen a HÉV felé tartottak... éppen addig, míg ezt végig gondoltam, mert egy szép sarkonfordulás után már lopakodtak is az újonnan kiszemelt áldozat után.