etomcat Creative Commons License 2017.03.24 -9 4 75827

> Panda most (10:03) érkezett Kökire.

 

Pénteken 9h után pár perccel a Köki-n tömeg volt már az indulási peronon is, mert a pandát késve fordították vissza. Aztán Határ útnál az alagút legelején állt kb. 5 percet, aztán a peronnál még 2-3-at mielőtt tovább indult.

 

A Pöttyös utcánál végül elrúgta a labdát, majdnem teljesen beállt a peronra, talán 3 méter hiányzott, de ott leállt és 10 percig nem mozdult, a benti és kinti utasok a zárt ajtókon keresztül néztek farkasszemet. (Волколак?) Végül lassított felvétel tempóban becsurgott teljes hosszában és mindenkit kiszállítottak. Elhúzott a maga erejéből, de azt utána következő kékmetrón igazi tömegnyomor volt. Talán nem csúcsidőben kellene kísérletezni a forgalomban, hanem 21h után?

Egyébként ezt a szép részletet a B/6008 vagonban fotóztam mobillal és ezt nem az utasok csinálták, ez már ruszki gyárilag így érkezett! (Katona dolog, az MN-ben szolgált olyan 2.vh.-t megjárt T-34 tank, aminek az öntött acél lövegtornyába bele volt olvadva egy komplett szívlapát, apróságokkal nem foglalkoznak a Nagy Földön...)

 

Előzmény: 1244 (75825)