monik4 Creative Commons License 2017.03.23 0 0 5032

Sziasztok! 

A segítségeteket szeretném kérni. Egy ideje foglalkoztat a gondolat, hogy szeretnék látni egy igazán nagy állatvonulást, olyat mint a TV-ben (kérlek ne nevessetek ki :)) pl. amikor több ezres gnú csorda vonul. Azt szeretném Tőletek kérdezni, hogy amikor szafarin jártatok, akkor láttatok-e ilyet vagy csak 1-1 oroszlán, zebra stb. "tévedt" arra (ami szintén csodálatos élmény lehet, nem becsülöm le, csak az én képzeletemben más lehet a dübörgő paták hangja/látványa). 

A másik kérdésem az lenne, hogy olvastam sátorozós szafarikról. Ezeket úgy kell elképzelni, hogy minden este fel kell állítanunk? Ha igen, akkor ez mennyire bonyolult? Mert láttam azt is, hogy vannak telepített sátrak, amik elég jól néznek ki, akár luxus kategóriának is nevezném :) 

A betegségektől mennyire kell félni? 

November-december környékén gondolom meleg van, de mennyire? Vagy inkább úgy kérdezném, hogy az európai embert mennyire viseli meg a klíma (hőmérséklet/pára/napsütés erőssége stb.)

Gondolom ha irodával utazik az ember, akkor egy nagyobb autóban/buszban akár 20-30 magyar is utazhat együtt? Vagy ezt hogy kell elképzelni? 

 

Bocsánat a sok és másoknak egyértelmű kérdésért... 

Köszönöm ha válaszoltok!