chevykidlizard Creative Commons License 2017.03.21 0 0 3397

Sziasztok!

Nagyon érdekelne, hogy mit jelentenek a következő kifejezések, rövidítések a nőgyógyászati leletemről. Menses késés és rákszűrés miatt mentem nőgyógyászhoz, és elég szűkszavú volt a doki, szóval nyugtalan vagyok a leírt, esetleg elhallgatott rövidítések miatt.Mellesleg gyereket már nem szeretnénk (tesztet végeztem nappal is és reggeli 1-t is, és mindkettő negatív lett egymás követő nap, és 34 napja nem jött meg (03.20-áig), bár ma (03.21) sem , mikor ezt írom! 41 éves vagyok, 2 lány gyerekkel és a férjemmel élek együtt !  :D Hozzátenném már egy ideje nem pontos a mensesem.A tipikus terhességi tüneteket nem tapasztalok, se barnuló és érzékeny mell, se hányinger, undor, aluszékonyság, stb.

Egyébként gombás és hüvelygyulladást állapított meg, mint kórtünetet, de amiért bementem arra nem adott semmilyen választ vagy eligazítást.

Ezeket írta: UM: 02.14

                   BV: has puha betap., alig nagyobb, tömött tapintású uterus, szabad környezet.

                   UH: 48x52 mm átm. uterusban kp. endometrium. Az uterusban és környezetében kóros nem látható. A                                kismedencei szervekben norm. áramlási viszonyok.

                   DG: Kolpitis

                   TH: gynoxyn supp+krém partnernek, Lactofeel supp, Candisyst tbl.4x   menoteszt jav-

                   Th: roxanelle tbl-

                   Tanácsok: Kontroll kezelés után.

 

Nagyon megköszönném a szakszerű válaszokat segítségkérő levelemre!!