hörpölin Creative Commons License 2017.03.20 -4 0 61603

Bocs, hogy erre a kérdésre én válaszolok, de ahogy a kéktúra ellenőrök is írták már, ők abszolút külsősök, mindketten többszörös kéktúra teljesítők, akik arra lettek csupán felkérve, hogy az igazolófüzetek átnézésének és értékelésének babra munkáját vállalják. Szőke Viktor (Pálmai Vencel utóda) koordinálja az ellenőrök munkáját.

 

A Kéktúra Bizottság, amelyben én is tag voltam, 2014 óta nem ült össze, engem legalábbis nem értesítettek, hogy jelenjek meg a soron következő ülésén. 2012 óta vagyok (voltam) tag benne, ez idő alatt nem ők végezték

- sem az országos túramozgalmak jelvényeinek kiadása, a teljesítők nyilvántartását (ezt a mindenkori kéktúra ellenőrök végezték Pálmai Vencellel, illetve most Szőke Viktorral és Kunos Gáborral)

- sem az OKT bélyegzőhelyek karbantartását, a bélyegzők pótlását (ezt Pálmai Vencel és csipet-csapata végezte régebben nagy szorgalommal, gondolom, most Szőke Viktorék végzik ezt is)

- arról, hogy a hosszútávú túrák (E3, E4, E7, I22) és teljesítménytúrák koordinálását a Kéktúra Bigottság végezte volna, nincs tudomásom.

 

Hogy most ki a tetszhalott Kéktúra Bizottság vezetője, azt sem tudom. Igazi nemtudomka vagyok, igaz-e? :-)

Előzmény: pozo (61600)